Efterårssæsonen er så småt ved at blive skudt igang, og vores kvindehold har allerede været i aktion. De startede med en knusende 5-0 sejr ude over B.Frem!!

LF serien starter lørdag den 19. ude mod Horbelev kl. 13:30

Serie 1 spiller søndag den 20. ude mod NAB kl. 11:00

Serie 3 spiller samme søndag ude mod Bandholm/Hunseby kl. 10:30

U4, U5 og U6 - årgang 2011,2012,2013 - starter fodboldtræning op onsdag den 16. august kl. 16:45 - 17:30

Motionsbold i Døllefjelde:

Torsdag den 17. August kl. 19.00 starter noget helt nyt, Motionsbold. Denne træningsform kræver hverken talent som Laudrup, superligaerfaring eller teknik som Ronaldo.. Alle er velkomne, mænd og kvinder, unge og erfarne!

Så støv dine gamle Copa Mundial af, og kom til en gang hyggelig motionsbold den 17. august.

PRESSEMEDDELELSE

Døllefjelde Musse Idrætsforening har hermed fornøjelsen at kunne informere om, at vi har fundet en ny cheftræner som afløser for Jesper Nielsen.

Valget er faldet på 41-årige, Lars Dahlstrøm, som i dag har underskrevet en kontrakt for de næste 2 år.

”Vi føler, at Lars var det naturlige valg, da den måde han ønsker at spille fodbold på, meget ligner den spillestil som DMI igennem en del år efterhånden har praktiseret. Samtidig viderefører vi traditionen med at have unge og ambitiøse trænere”, siger formand Morten Frederiksen.

Lars Dahlstrøm kommer, trods sin unge alder, med en god portion erfaring fra Nykøbing FC, hvor han igennem en årrække har været træner for U19, 2. division. Lars er til daglig underviser på

Gunslevholm Idrætsefterskole.

”Jeg har været fodboldtræner i de seneste 26 år i Nykøbing, og har nu lyst og mulighed for, at prøve noget andet.

Jeg er god til at finde balance mellem, på den ene side seriøsitet og en professionel holdning til træning og indsats på banen, og på den anden siden det gode humør og sociale samvær med spillerne. Jeg glæder mig til at være cheftræner i DMI og til et godt samarbejde med spillere og alle omkring klub-ben”, siger Lars Dahlstrøm

”Det har været en prioritet for os, at få en træner på plads i så god tid som muligt, men samtidig også finde den helt rigtige kandidat.

Jesper Nielsen har ydet en rigtig flot indsats som cheftræner i klubben, og vi håber stadig at se Jesper i DMI fremadrettet”, slutter formanden Morten Frederiksen.

Kontorets åbningstider mandag-fredag 9.00 - 13.00, torsdag 17.00 - 20.00

Kontormus Steen Erik Jacobsen, telefon 5486 4350 mobil 2947 6122. E-mail: dmi@sport.dk