Efterårssæsonen er skudt igang og vi har spillet kampe her i weekenden:

Vores LF-serie hold spillede i weekenden hjemme mod Nakskov FC hvor det blev til en uafgjort, 3-3.

Serie 1 spillede samme weekend hjemme mod Listrup hvor det blev til et nederlag 2-5..

Serie 3 gutterne var endnu engang ikke i kamp, da Frem Sakskøbing trak sig.

Næste weekend byder på flere kampe:

LF-serien spiller ude mod Væggerløse den 22/10 kl. 13.00

Serie 1 spiller ude 21/10 mod Eskilstrup kl. 13:30

Serie 3 spiller ude mod Ny Kappel BK 07 22/10 kl. 10:30

Der startes et nyt ungdomshold op i Døllefjelde. Årgang 2006, 2007 og 2008 - U9, U10 og U11 kan fremover træne tirsdag og torsdag fra 17:00 - 18:30!

Første træning vil ligge tirsdag den 5/9 kl. 17:00

Træner: Nikolaj Munk

Telefonnr: 23 74 54 11

Mail: nikolaj.munk@live.dk

Vi glæder os til at se så mange som muligt!!

U4, U5 og U6 - årgang 2011,2012,2013 - starter fodboldtræning op onsdag den 16. august kl. 16:45 - 17:30

Motionsbold i Døllefjelde:

Torsdag den 17. August kl. 19.00 starter noget helt nyt, Motionsbold. Denne træningsform kræver hverken talent som Laudrup, superligaerfaring eller teknik som Ronaldo.. Alle er velkomne, mænd og kvinder, unge og erfarne!

Så støv dine gamle Copa Mundial af, og kom til en gang hyggelig motionsbold den 17. august.

PRESSEMEDDELELSE

Døllefjelde Musse Idrætsforening har hermed fornøjelsen at kunne informere om, at vi har fundet en ny cheftræner som afløser for Jesper Nielsen.

Valget er faldet på 41-årige, Lars Dahlstrøm, som i dag har underskrevet en kontrakt for de næste 2 år.

”Vi føler, at Lars var det naturlige valg, da den måde han ønsker at spille fodbold på, meget ligner den spillestil som DMI igennem en del år efterhånden har praktiseret. Samtidig viderefører vi traditionen med at have unge og ambitiøse trænere”, siger formand Morten Frederiksen.

Lars Dahlstrøm kommer, trods sin unge alder, med en god portion erfaring fra Nykøbing FC, hvor han igennem en årrække har været træner for U19, 2. division. Lars er til daglig underviser på

Gunslevholm Idrætsefterskole.

”Jeg har været fodboldtræner i de seneste 26 år i Nykøbing, og har nu lyst og mulighed for, at prøve noget andet.

Jeg er god til at finde balance mellem, på den ene side seriøsitet og en professionel holdning til træning og indsats på banen, og på den anden siden det gode humør og sociale samvær med spillerne. Jeg glæder mig til at være cheftræner i DMI og til et godt samarbejde med spillere og alle omkring klub-ben”, siger Lars Dahlstrøm

”Det har været en prioritet for os, at få en træner på plads i så god tid som muligt, men samtidig også finde den helt rigtige kandidat.

Jesper Nielsen har ydet en rigtig flot indsats som cheftræner i klubben, og vi håber stadig at se Jesper i DMI fremadrettet”, slutter formanden Morten Frederiksen.

Kontorets åbningstider mandag-fredag 9.00 - 13.00, torsdag 17.00 - 20.00

Kontormus Steen Erik Jacobsen, telefon 5486 4350 mobil 2947 6122. E-mail: dmi@sport.dk