Kære Alle :-)

Nu har vi efterhånden fået startet efterårssæsonen op og dermed spillet de første kampe i sæsonen. Der vil løbende komme her på hjemmesiden vedrørende informationer mht. kampe og andre arrangementer i klubben.

Næste kamp for Sjællandsserien er lørdag den 13/10 hjemme mod Køge Nord FC kl. 15:30

Næste kamp for serie 1 er lørdag hjemme mod NAB kl. 13:30

Det vil sige vi har 2 hjemmekampe på lørdag, så kom tidligt og støt drengene til sejr!

Næste kamp for serie 3 drengene er søndag 14/10 hjemme mod Nakskov kl. 11:00

Dølles dejlige damer spiller næste og sidste kamp i denne efterårsturnering hjemme mod B.Frem torsdag 11/10 kl. 17:15. Så kom og hjælp pigerne til en sejr!

Fodboldtræningen for de helt små er startet igen, nemlig U5,U6 og U7

Hvor Louise Damgaard træner dem hver torsdag fra 16.45 - 17:30

De lidt større unge knægte fra U9 - U11 bliver trænet af Nikolaj Munk hvor træningen ligger tirsdag eller onsdag fra 16:45 - 18:00 - Han kan kontaktes på 23 74 54 11 for mere information :-)

Hvis I vil vide mere om ungdomstræning er i velkomne til at kontakte vores ungdomsformand Melanie Pedersen på mail: Melanielund93@hotmail.com

Så er der også startet motionsfodbold op igen her i klubben. Her bliver der lagt vægt på motionen og det sociale, så man behøver ikke have et højreben som Nikolaj Munk for at være med! :-) Find dine støvler eller et par kondisko frem og mød op torsdage kl. 19:00

PRESSEMEDDELELSE

Døllefjelde Musse Idrætsforening har hermed fornøjelsen at kunne informere om, at vi har fundet en ny cheftræner som afløser for Jesper Nielsen.

Valget er faldet på 41-årige, Lars Dahlstrøm, som i dag har underskrevet en kontrakt for de næste 2 år.

”Vi føler, at Lars var det naturlige valg, da den måde han ønsker at spille fodbold på, meget ligner den spillestil som DMI igennem en del år efterhånden har praktiseret. Samtidig viderefører vi traditionen med at have unge og ambitiøse trænere”, siger formand Morten Frederiksen.

Lars Dahlstrøm kommer, trods sin unge alder, med en god portion erfaring fra Nykøbing FC, hvor han igennem en årrække har været træner for U19, 2. division. Lars er til daglig underviser på

Gunslevholm Idrætsefterskole.

”Jeg har været fodboldtræner i de seneste 26 år i Nykøbing, og har nu lyst og mulighed for, at prøve noget andet.

Jeg er god til at finde balance mellem, på den ene side seriøsitet og en professionel holdning til træning og indsats på banen, og på den anden siden det gode humør og sociale samvær med spillerne. Jeg glæder mig til at være cheftræner i DMI og til et godt samarbejde med spillere og alle omkring klub-ben”, siger Lars Dahlstrøm

”Det har været en prioritet for os, at få en træner på plads i så god tid som muligt, men samtidig også finde den helt rigtige kandidat.

Jesper Nielsen har ydet en rigtig flot indsats som cheftræner i klubben, og vi håber stadig at se Jesper i DMI fremadrettet”, slutter formanden Morten Frederiksen.

Kontorets åbningstider torsdage 18:00 - 20:30

Kontor: telefon 5486 4350 E-mail: dmi@musse.dk