Oversigt over forårstuneringerne:

Sjællandsserien tabte desværre sidste kamp mod Næstved 5-3 og må derfor en tur ned i LF-serien i næste sæson..

Det betyder desværre også at vores LF-hold så automatisk rykker ned i serie 1 selvom de overlever deres eget nedrykningsspil. LF-drengene spiller sidste kamp fredag den 16. på hjemmebane kl. kl. 19.00 - så kom og se lidt fodbold på Stadion for sidste gang i dette forår :)

Serie 3 drengene har haft et forrygende forår! Sejrene er væltet ind, målscoren er rødglødende, eneste lille bump på vejen har været at vi desværre måtte trække holdet en enkelt gang, men ellers har foråret været en success!

Kvinderne har haft en blandet sæson, hvor det blev til en 6. plads i deres række!

Ungdommen og deres forår:

U17 drengene har haft et godt forår med oprykning til U17 række 2 hvor de nu har vundet rækken - stort tillykke til knægtene! :)

U16 pigerne har ligeledes vundet rækken i deres pulje - Stort tillykke til pigerne! :)

U14 drengene endte som 2'er i deres gruppe, men har lavet vanvittige 36 mål i 7 kampe, et gennemsnit på mere end 5 mål pr. kamp - Hvis de lukker hullet bagtil så tegner det til at blive en rigtig spændende efterårssæson! :)

Så husk denne uge:

- LF-serie bold på Stadion Fredag den 16. kl. 19.00

- Lørdag holder vi fodboldafslutning for seniorerne.

Et stort velkommen til Louise Nielsen som vil starte et blandet hold op i årgangen 2011/2012/2013. Opstart vil være 31/5 og så til udgangen af Juni! Hvis der bliver bakket godt op, vil Louise gerne fortsætte i efteråret også :)

- Træningerne ligger onsdage 16:30-17:30

PRESSEMEDDELELSE

Døllefjelde Musse Idrætsforening har hermed fornøjelsen at kunne informere om, at vi har fundet en ny cheftræner som afløser for Jesper Nielsen.

Valget er faldet på 41-årige, Lars Dahlstrøm, som i dag har underskrevet en kontrakt for de næste 2 år.

”Vi føler, at Lars var det naturlige valg, da den måde han ønsker at spille fodbold på, meget ligner den spillestil som DMI igennem en del år efterhånden har praktiseret. Samtidig viderefører vi traditionen med at have unge og ambitiøse trænere”, siger formand Morten Frederiksen.

Lars Dahlstrøm kommer, trods sin unge alder, med en god portion erfaring fra Nykøbing FC, hvor han igennem en årrække har været træner for U19, 2. division. Lars er til daglig underviser på

Gunslevholm Idrætsefterskole.

”Jeg har været fodboldtræner i de seneste 26 år i Nykøbing, og har nu lyst og mulighed for, at prøve noget andet.

Jeg er god til at finde balance mellem, på den ene side seriøsitet og en professionel holdning til træning og indsats på banen, og på den anden siden det gode humør og sociale samvær med spillerne. Jeg glæder mig til at være cheftræner i DMI og til et godt samarbejde med spillere og alle omkring klub-ben”, siger Lars Dahlstrøm

”Det har været en prioritet for os, at få en træner på plads i så god tid som muligt, men samtidig også finde den helt rigtige kandidat.

Jesper Nielsen har ydet en rigtig flot indsats som cheftræner i klubben, og vi håber stadig at se Jesper i DMI fremadrettet”, slutter formanden Morten Frederiksen.

Kontorets åbningstider mandag-fredag 9.00 - 13.00, torsdag 17.00 - 20.00

Kontormus Steen Erik Jacobsen, telefon 5486 4350 mobil 2947 6122. E-mail: dmi@sport.dk