Forårssæsonen er på vej. Der vil løbende blive lagt info på musse.dk vedrørende turneringsplaner og andre aktiviteter i klubben.

PRESSEMEDDELELSE

Døllefjelde Musse Idrætsforening har hermed fornøjelsen at kunne informere om, at vi har fundet en ny cheftræner som afløser for Jesper Nielsen.

Valget er faldet på 41-årige, Lars Dahlstrøm, som i dag har underskrevet en kontrakt for de næste 2 år.

”Vi føler, at Lars var det naturlige valg, da den måde han ønsker at spille fodbold på, meget ligner den spillestil som DMI igennem en del år efterhånden har praktiseret. Samtidig viderefører vi traditionen med at have unge og ambitiøse trænere”, siger formand Morten Frederiksen.

Lars Dahlstrøm kommer, trods sin unge alder, med en god portion erfaring fra Nykøbing FC, hvor han igennem en årrække har været træner for U19, 2. division. Lars er til daglig underviser på

Gunslevholm Idrætsefterskole.

”Jeg har været fodboldtræner i de seneste 26 år i Nykøbing, og har nu lyst og mulighed for, at prøve noget andet.

Jeg er god til at finde balance mellem, på den ene side seriøsitet og en professionel holdning til træning og indsats på banen, og på den anden siden det gode humør og sociale samvær med spillerne. Jeg glæder mig til at være cheftræner i DMI og til et godt samarbejde med spillere og alle omkring klub-ben”, siger Lars Dahlstrøm

”Det har været en prioritet for os, at få en træner på plads i så god tid som muligt, men samtidig også finde den helt rigtige kandidat.

Jesper Nielsen har ydet en rigtig flot indsats som cheftræner i klubben, og vi håber stadig at se Jesper i DMI fremadrettet”, slutter formanden Morten Frederiksen.

Kontorets åbningstider mandag-fredag 9.00 - 13.00

Kontormus Steen Erik Jacobsen, telefon 5486 4350 mobil 2947 6122. E-mail: dmi@sport.dk