Døllefjelde Musse Idrætsforening

Det Sker på DMI´S Stadion


Ungdomsafdelingen havde 3-mands stævne, Musse Transport Cup i Døllefjelde den 24. august fra 10-12:30. Vi var 4 klubber som deltog med ialt 10 hold. Døllefjelde stillede med 1 hold i U6 rækken og 2 hold i U7 rækken. Det var et utrolig hyggeligt stævne hvor ungerne fik mulighed for at spille en masse bold.

Der var højt humør og høj sol under hele stævnet og så havde spillerne fået helt nyt sæt fodboldtøj takket være sponsorerne: 

- Nysted Slagteren

- VVS-mesteren Øster Ulslev 


Yderligere skal der være en stor tak til Jens Stub - Musse Transport for at sponsorere deltagermedaljer til samtlige hold til Musse Transport Cuppen. 


Turneringsplan:


LF-serien spiller næste kamp lørdag den 5. oktober på hjemmebane mod FC Nakskov. Kampen fløjtes igang kl. 13:30. 

Serie 1 drengene spiller næste kamp samme eftermiddag som LF-serien, lørdag den 5. oktober. Denne kamp spilles hjemme mod Tingsted med kampstart 15:30! Der er god mulighed for at støtte LF-serien og Serie 1 til sejr! 

Serie 3 drengene spiller dagen efter om søndagen. Her skal de en tur til Nordfalster Boldklub hvor der fløjtes til kamp kl. 13:00


Dølles dejlige damer spiller deres næste kamp onsdag den 9. oktober. Her skal pigerne en tur til Søllested. Kampen fløjtes op på Søllested stadion 17:15. 
PRESSEMEDDELELSE


Døllefjelde Musse Idrætsforening har hermed fornøjelsen at kunne informere om, at vi har fundet en ny cheftræner som afløser for Jesper Nielsen.


Valget er faldet på 41-årige, Lars Dahlstrøm, som i dag har underskrevet en kontrakt for de næste 2 år.


”Vi føler, at Lars var det naturlige valg, da den måde han ønsker at spille fodbold på, meget ligner den spillestil som DMI igennem en del år efterhånden har praktiseret. Samtidig viderefører vi traditionen med at have unge og ambitiøse trænere”, siger formand Morten Frederiksen.


Lars Dahlstrøm kommer, trods sin unge alder, med en god portion erfaring fra Nykøbing FC, hvor han igennem en årrække har været træner for U19, 2. division. Lars er til daglig underviser på

Gunslevholm Idrætsefterskole.


”Jeg har været fodboldtræner i de seneste 26 år i Nykøbing, og har nu lyst og mulighed for, at prøve noget andet.


Jeg er god til at finde balance mellem, på den ene side seriøsitet og en professionel holdning til træning og indsats på banen, og på den anden siden det gode humør og sociale samvær med spillerne. Jeg glæder mig til at være cheftræner i DMI og til et godt samarbejde med spillere og alle omkring klub-ben”, siger Lars Dahlstrøm


”Det har været en prioritet for os, at få en træner på plads i så god tid som muligt, men samtidig også finde den helt rigtige kandidat.


Jesper Nielsen har ydet en rigtig flot indsats som cheftræner i klubben, og vi håber stadig at se Jesper i DMI fremadrettet”, slutter formanden Morten Frederiksen.


Døllefjelde-Musse Idrætsforening Sakskøbingvej 80, 4880 Nysted.

Kontorets åbningstider torsdage 18:00 - 20:30

Kontor: telefon 5486 4350 E-mail: dmi@musse.dk