Oversigt over forårstuneringerne:

Sjællandsserien tabte desværre sidste kamp mod Næstved 5-3 og må derfor en tur ned i LF-serien i næste sæson..

Det betyder desværre også at vores LF-hold så automatisk rykker ned i serie 1 selvom de overlever deres eget nedrykningsspil. LF-drengene spiller sidste kamp fredag den 16. på hjemmebane kl. kl. 19.00 - så kom og se lidt fodbold på Stadion for sidste gang i dette forår :)

Serie 3 drengene har haft et forrygende forår! Sejrene er væltet ind, målscoren er rødglødende, eneste lille bump på vejen har været at vi desværre måtte trække holdet en enkelt gang, men ellers har foråret været en success!

Kvinderne har haft en blandet sæson, hvor det blev til en 6. plads i deres række!

Ungdommen og deres forår:

U17 drengene har haft et godt forår med oprykning til U17 række 2 hvor de nu har vundet rækken - stort tillykke til knægtene! :)

U16 pigerne har ligeledes vundet rækken i deres pulje - Stort tillykke til pigerne! :)

U14 drengene endte som 2'er i deres gruppe, men har lavet vanvittige 36 mål i 7 kampe, et gennemsnit på mere end 5 mål pr. kamp - Hvis de lukker hullet bagtil så tegner det til at blive en rigtig spændende efterårssæson! :)

Så husk denne uge:

- LF-serie bold på Stadion Fredag den 16. kl. 19.00

- Lørdag holder vi fodboldafslutning for seniorerne.

Et stort velkommen til Louise Nielsen som vil starte et blandet hold op i årgangen 2011/2012/2013. Opstart vil være 31/5 og så til udgangen af Juni! Hvis der bliver bakket godt op, vil Louise gerne fortsætte i efteråret også :)

- Træningerne ligger onsdage 16:30-17:30

Døllefjelde Musse IF ungdom har igen i år været til

Søndersø cup i weekenden 7-9 aug.

Vi var afsted med 5 hold med spillere i alderen 6-16 år. Vi havde en rigtig god tur og i år var spillet på banen

også bedre, så det endte med en 1.

Plads til u15 drengene og en flot 3. Plads til u13 drengene.

De andre hold kæmpede og gjorde bestemt en flot indsats. Turen blev traditionens tro afsluttet med 20 familie pizzaer og sodavand inden turen gik hjem i Lolland og skolestart.

Vi vil gerne sige mange tak til Troels Jørgensen for at sponsorere årets Søndersø cup T-shirt og til klubben samt DMI forældre forening som begge gør det muligt at alle har råd og mulighed for at deltage i denne tur.

Kontorets åbningstider mandag-fredag 9.00 - 13.00, torsdag 17.00 - 20.00

Kontormus Steen Erik Jacobsen, telefon 5486 4350 mobil 2947 6122. E-mail: dmi@sport.dk