Forårssæsonen er på vej. Der vil løbende blive lagt info på musse.dk vedrørende turneringsplaner og andre aktiviteter i klubben.

Døllefjelde Musse IF ungdom har igen i år været til

Søndersø cup i weekenden 7-9 aug.

Vi var afsted med 5 hold med spillere i alderen 6-16 år. Vi havde en rigtig god tur og i år var spillet på banen

også bedre, så det endte med en 1.

Plads til u15 drengene og en flot 3. Plads til u13 drengene.

De andre hold kæmpede og gjorde bestemt en flot indsats. Turen blev traditionens tro afsluttet med 20 familie pizzaer og sodavand inden turen gik hjem i Lolland og skolestart.

Vi vil gerne sige mange tak til Troels Jørgensen for at sponsorere årets Søndersø cup T-shirt og til klubben samt DMI forældre forening som begge gør det muligt at alle har råd og mulighed for at deltage i denne tur.

Kontorets åbningstider mandag-fredag 9.00 - 13.00

Kontormus Steen Erik Jacobsen, telefon 5486 4350 mobil 2947 6122. E-mail: dmi@sport.dk