Kære Alle :-)

Nu har vi efterhånden fået startet efterårssæsonen op og dermed spillet de første kampe i sæsonen. Der vil løbende komme her på hjemmesiden vedrørende informationer mht. kampe og andre arrangementer i klubben.

Næste kamp for Sjællandsserien er lørdag den 13/10 hjemme mod Køge Nord FC kl. 15:30

Næste kamp for serie 1 er lørdag hjemme mod NAB kl. 13:30

Det vil sige vi har 2 hjemmekampe på lørdag, så kom tidligt og støt drengene til sejr!

Næste kamp for serie 3 drengene er søndag 14/10 hjemme mod Nakskov kl. 11:00

Dølles dejlige damer spiller næste og sidste kamp i denne efterårsturnering hjemme mod B.Frem torsdag 11/10 kl. 17:15. Så kom og hjælp pigerne til en sejr!

Fodboldtræningen for de helt små er startet igen, nemlig U5,U6 og U7

Hvor Louise Damgaard træner dem hver torsdag fra 16.45 - 17:30

De lidt større unge knægte fra U9 - U11 bliver trænet af Nikolaj Munk hvor træningen ligger tirsdag eller onsdag fra 16:45 - 18:00 - Han kan kontaktes på 23 74 54 11 for mere information :-)

Hvis I vil vide mere om ungdomstræning er i velkomne til at kontakte vores ungdomsformand Melanie Pedersen på mail: Melanielund93@hotmail.com

Så er der også startet motionsfodbold op igen her i klubben. Her bliver der lagt vægt på motionen og det sociale, så man behøver ikke have et højreben som Nikolaj Munk for at være med! :-) Find dine støvler eller et par kondisko frem og mød op torsdage kl. 19:00

Døllefjelde Musse IF ungdom har igen i år været til

Søndersø cup i weekenden 7-9 aug.

Vi var afsted med 5 hold med spillere i alderen 6-16 år. Vi havde en rigtig god tur og i år var spillet på banen

også bedre, så det endte med en 1.

Plads til u15 drengene og en flot 3. Plads til u13 drengene.

De andre hold kæmpede og gjorde bestemt en flot indsats. Turen blev traditionens tro afsluttet med 20 familie pizzaer og sodavand inden turen gik hjem i Lolland og skolestart.

Vi vil gerne sige mange tak til Troels Jørgensen for at sponsorere årets Søndersø cup T-shirt og til klubben samt DMI forældre forening som begge gør det muligt at alle har råd og mulighed for at deltage i denne tur.

Kontorets åbningstider torsdage 18:00 - 20:30

Kontor: telefon 5486 4350 E-mail: dmi@musse.dk