Oversigt over forårstuneringerne:

Sjællandsserien tabte desværre sidste kamp mod Næstved 5-3 og må derfor en tur ned i LF-serien i næste sæson..

Det betyder desværre også at vores LF-hold så automatisk rykker ned i serie 1 selvom de overlever deres eget nedrykningsspil. LF-drengene spiller sidste kamp fredag den 16. på hjemmebane kl. kl. 19.00 - så kom og se lidt fodbold på Stadion for sidste gang i dette forår :)

Serie 3 drengene har haft et forrygende forår! Sejrene er væltet ind, målscoren er rødglødende, eneste lille bump på vejen har været at vi desværre måtte trække holdet en enkelt gang, men ellers har foråret været en success!

Kvinderne har haft en blandet sæson, hvor det blev til en 6. plads i deres række!

Ungdommen og deres forår:

U17 drengene har haft et godt forår med oprykning til U17 række 2 hvor de nu har vundet rækken - stort tillykke til knægtene! :)

U16 pigerne har ligeledes vundet rækken i deres pulje - Stort tillykke til pigerne! :)

U14 drengene endte som 2'er i deres gruppe, men har lavet vanvittige 36 mål i 7 kampe, et gennemsnit på mere end 5 mål pr. kamp - Hvis de lukker hullet bagtil så tegner det til at blive en rigtig spændende efterårssæson! :)

Så husk denne uge:

- LF-serie bold på Stadion Fredag den 16. kl. 19.00

- Lørdag holder vi fodboldafslutning for seniorerne.

Et stort velkommen til Louise Nielsen som vil starte et blandet hold op i årgangen 2011/2012/2013. Opstart vil være 31/5 og så til udgangen af Juni! Hvis der bliver bakket godt op, vil Louise gerne fortsætte i efteråret også :)

- Træningerne ligger onsdage 16:30-17:30

Søndag d.19. juni afholdte Døllefjelde Musse IF og B1990 deres årlige ungdoms afslutning. Igen i år blev det afholdt som et dags arrangement med lækkert mad på grillen og en masse sjove aktiviteter til børn og unge mennesker. Der blev i år også afholdt et lille flag lotteri, og vi vil i den forbindelse gerne sige mange tak for de mange flotte gaver vi modtog fra butikkerne i området. Traditionens tro fik alle spillere samt søskende sodavand og is af DMIs forældre foreningen. Der blev selvfølgelig også uddelt pokaler til dette års afslutning og de gik til følgende spillere:

U 11/12 piger: årets spiller : Ellen Skafte

Årets fighter: Laura Fredriksen

U12 drenge : Årets spiller : Arthur Larsen

Årets fighter: Simon Hansen

U13 drenge : Årets spiller : Marius Borre

Årets fighter: Niklas Løje

U15 piger : Årets spiller : Laura Pedersen

Årets fighter : Emma Olsen

U 16 drenge : Årets spiller : Marius Spuur Bergholz

Årets fighter : Simon Dencher

Årets klubkammerat gik til : Emmy Wandrup fra u15 pigerne

Årets klubfighter gik til : Thor Madsen fra U 12/13 drengene.

Kontorets åbningstider mandag-fredag 9.00 - 13.00, torsdag 17.00 - 20.00

Kontormus Steen Erik Jacobsen, telefon 5486 4350 mobil 2947 6122. E-mail: dmi@sport.dk