Kære Alle :-)

Nu har vi efterhånden fået startet efterårssæsonen op og dermed spillet de første kampe i sæsonen. Der vil løbende komme her på hjemmesiden vedrørende informationer mht. kampe og andre arrangementer i klubben.

Næste kamp for Sjællandsserien er lørdag den 13/10 hjemme mod Køge Nord FC kl. 15:30

Næste kamp for serie 1 er lørdag hjemme mod NAB kl. 13:30

Det vil sige vi har 2 hjemmekampe på lørdag, så kom tidligt og støt drengene til sejr!

Næste kamp for serie 3 drengene er søndag 14/10 hjemme mod Nakskov kl. 11:00

Dølles dejlige damer spiller næste og sidste kamp i denne efterårsturnering hjemme mod B.Frem torsdag 11/10 kl. 17:15. Så kom og hjælp pigerne til en sejr!

Fodboldtræningen for de helt små er startet igen, nemlig U5,U6 og U7

Hvor Louise Damgaard træner dem hver torsdag fra 16.45 - 17:30

De lidt større unge knægte fra U9 - U11 bliver trænet af Nikolaj Munk hvor træningen ligger tirsdag eller onsdag fra 16:45 - 18:00 - Han kan kontaktes på 23 74 54 11 for mere information :-)

Hvis I vil vide mere om ungdomstræning er i velkomne til at kontakte vores ungdomsformand Melanie Pedersen på mail: Melanielund93@hotmail.com

Så er der også startet motionsfodbold op igen her i klubben. Her bliver der lagt vægt på motionen og det sociale, så man behøver ikke have et højreben som Nikolaj Munk for at være med! :-) Find dine støvler eller et par kondisko frem og mød op torsdage kl. 19:00

Søndag d.19. juni afholdte Døllefjelde Musse IF og B1990 deres årlige ungdoms afslutning. Igen i år blev det afholdt som et dags arrangement med lækkert mad på grillen og en masse sjove aktiviteter til børn og unge mennesker. Der blev i år også afholdt et lille flag lotteri, og vi vil i den forbindelse gerne sige mange tak for de mange flotte gaver vi modtog fra butikkerne i området. Traditionens tro fik alle spillere samt søskende sodavand og is af DMIs forældre foreningen. Der blev selvfølgelig også uddelt pokaler til dette års afslutning og de gik til følgende spillere:

U 11/12 piger: årets spiller : Ellen Skafte

Årets fighter: Laura Fredriksen

U12 drenge : Årets spiller : Arthur Larsen

Årets fighter: Simon Hansen

U13 drenge : Årets spiller : Marius Borre

Årets fighter: Niklas Løje

U15 piger : Årets spiller : Laura Pedersen

Årets fighter : Emma Olsen

U 16 drenge : Årets spiller : Marius Spuur Bergholz

Årets fighter : Simon Dencher

Årets klubkammerat gik til : Emmy Wandrup fra u15 pigerne

Årets klubfighter gik til : Thor Madsen fra U 12/13 drengene.

Kontorets åbningstider torsdage 18:00 - 20:30

Kontor: telefon 5486 4350 E-mail: dmi@musse.dk