Døllefjeldes LF-serie hold spiller næste kamp søndag den 4. oktober hjemme mod NFB! Kampen fløjtes igang 13:00.

Ligeledes spiller serie 1 drengene hjemme søndag den 4. oktober. Vi tager imod B1938 og der fløjtes igang 10:45.

Serie 3 gutterne spiller hjemme lørdag den 3. oktober mod TGB. Kampen fløjtes igang 13:00.

Vores damehold spiller næste kamp den 7. oktober. Vi skal til Søllested og spille og kampen fløjtes igang 19:00.

Vision & målsætning - DMI

Formålet er at dyrke idræt/sport og skabe de bedst mulige betingelser for udøvelsen af disse, hvor klubbens medlemmer kan mødes i et forpligtende demokratisk fællesskab.

DMI ønsker at være en af Lolland Falsters mest attraktive fodboldklubber/idrætsforeninger og anser det derfor som væsentligt, at klubben fremtræder som et i alle henseender godt sted at være.

Det betyder, at respekt, positive holdninger samt engagerede spillere, trænere, sponsorer og tilskuere er nøgleord for DMI.

Klubbens mål er at udvikle, tiltrække, producere og fastholde spillere til brug på alle niveauer med henblik på at avancere vore placeringer  og niveauVision & målsætning - DMI

Kontorets åbningstider torsdage 18:00 - 20:30

Kontor: telefon 5486 4350 E-mail: dmi@musse.dk