Husk generalforsamling tirsdag den 25. februar 2020 kl. 19:00 i Klubhuset. Sakskøbingvej 80, 4880 Nysted.

Dagsorden til generalforsamling mv. ligger på forsiden.

Træningsopstart foråret 2020:

Lørdag den 1. februar 2020 havde seniorafdelingen træningsopstart. Hele 28 mand var mødt op til første træning med 9 nye ansigter i truppen! Velkommen til de nye drenge!

Seniorerne træner fremover mandag og torsdag 18:30 - 20:00! Hvis du har lyst til at prøve dig selv af, så skal du bare møde op med højt humør og fart i støvlerne! Alle er velkomne.

Søndag d.19. juni afholdte Døllefjelde Musse IF og B1990 deres årlige ungdoms afslutning. Igen i år blev det afholdt som et dags arrangement med lækkert mad på grillen og en masse sjove aktiviteter til børn og unge mennesker. Der blev i år også afholdt et lille flag lotteri, og vi vil i den forbindelse gerne sige mange tak for de mange flotte gaver vi modtog fra butikkerne i området. Traditionens tro fik alle spillere samt søskende sodavand og is af DMIs forældre foreningen. Der blev selvfølgelig også uddelt pokaler til dette års afslutning og de gik til følgende spillere:

U 11/12 piger: årets spiller : Ellen Skafte

Årets fighter: Laura Fredriksen

U12 drenge : Årets spiller : Arthur Larsen

Årets fighter: Simon Hansen

U13 drenge : Årets spiller : Marius Borre

Årets fighter: Niklas Løje

U15 piger :   Årets spiller : Laura Pedersen

Årets fighter : Emma Olsen

U 16 drenge : Årets spiller : Marius Spuur Bergholz

Årets fighter : Simon Dencher

Årets klubkammerat gik til : Emmy Wandrup fra u15 pigerne

Årets klubfighter gik til : Thor Madsen fra U 12/13 drengene.

Kontorets åbningstider torsdage 18:00 - 20:30

Kontor: telefon 5486 4350 E-mail: dmi@musse.dk